P.I.N.K.Y.O.U.R.H.E.A.R.T.S.I.N.C.E.2.0.0.9

Thursday, June 9, 2011

Restoran Zam Zam | Zam-zam Restaurant, Seksyen 9 Shah Alam...should try ok!

Dah lama rasanya tak makan makanan arab. Saya berkesempatan mencuba makanan arab di di Restoran Zam zam, Seksyen 9 Shah Alam. Ada orang jauh kepingin makanan nasi arab...purely cooked by arab people katanya. So we all pun cuba google the best arab food we able to find @ Shah Alam sebab kebetulan nak ke i-City Shah Alam.

Cubaan mencari kedai ini agak mudah hasil google.map. Tiada kesesatan. Woooootttt! Alhamdulillah!! First impression, interior kedai ini agak menarik, harap-harap makan pun sedap la kan. Teruja? Sangat teruja...tengok kedai pun cantik sangat...agak2 macam mahal...Tapi kalau berbaloi apa salahnya....



Hidangan yang dipesan Set A ...5 - 9 orang yg makan .....perut kenyang bangat. Set ini datang dengan 1 set salad segar + 1 set pelbagai kebab, roti pita, lebanese bread+ 1 pitcher juice




Menu..macam2 ada...chicken mandy..lamb mandy..kebab
MARBELES






Interior yang cantik...

Untuk smoking area or sape nk makan dipanas mentari..akakakaka


Dhal

dan sambal...yummiesss

buat diri saya...secawan mint teh...less sugar lagi sedap!!!



Alamat : Restoran Zam-zam, Jalan Tengku Ampuan Zabedah G 9/G, Seksyen 9, 40100 Shah Alam,  Selangor

Kos untuk makanan di atas termasuk tambahan 2 cawan mint teh + 1 pitcher lemonade = RM240..
Terima kasih ya kepada yang belanja...semoga dimurahkan rezeki untuk belanja kami lagi..wink wink wink...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

P.!.N.K.Y.O.U.R.H.E.A.R.T.S.I.N.C.E.2.0.0.9 Copyright © 2009 Fashionzine is Designed by Ipietoon for Bie Blogger Template
In Collaboration With Teen Celebrities