Nuffnang

Wednesday, July 6, 2011

Bila dah penat, mata mulalah mengantukkkkk....



Petang-petang gini, mata nie layu sket. Tapi tak der lah ngantuk sgt......eheheheh...
Makan...checked..
Solat .....checked..
Keje????

Untuk menghilangkan kebohsanan, jom kita layan aksi orang tidur dalam train...Ramai gak rakyat Malaysia nak ulang alik naik tren....So tak terlepas dari kepenatan seharian kat tmpt keje....Naik tren, kena aircond..mata mulalah buat hal......

Jom layan THE TRAIN SLEEPERS....


sangat multitasking...konon2 buat keje..tapi tidur daaaa

anak beranak bantai tidur ramai-ramai...tapi nape ye train
tmpt yang sedap tidur...??? sila jawap...

power ranger yang penat berjuang ...

ini mcm tgh tunggu taxi....kalah judi ka??

some workaholics yang penat.....tapi gaya tidur agak pro kan...

opppsssss.....kedai kopi OPEN..

"I SWEARRRRR"

train nie cam kat china/jepun or asia country..

No more "leher terkehel"

Korang perasan tak..naper gambar-gambar yang saya jumpa, semuanya gambar orang Asia.
Adakah orang asia nie kuat tidur?
Adakah tukang upload gambar bukan orang Asia?
Adakah orang Asia sangat gile bekerja?
Apa pendapat anda?

Saya cuba goggle lagi.....kenapa ramai yang tidur adalah orang Asia..
Rupa-rupanya yang tidur tu adalah Japanese people. Kalau naik train kat sana, bukan sorang dua yang tidur..majoriti bantai tidur...

Ini bermakna orang Jepun boleh bantai tidur kat mana-mana jer..
dan yang bestnye derang pandai bajet bila nak sampai destinasi...dah bangun dan terus turun...ekekekkeke.
Mungkin jarak perjalanan yang jauh kan........

Google lagi..rupanya banyak youtube Japanese Sleeping...
Ehehehehehehe....



source : google


No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...