Nuffnang

Tuesday, August 19, 2014

Alhamdulillah...mood telah kembali

Pagi ini....
Saat ini...
Tarikh ini...19 Ogos 2014
Mood blog aku telah kembali..

Hahahaha...
Welcome back to me!....

Sesungguhnya aku rindu nk menulis, walaupun aku tak pasti siapa yang membacanya..ehehehe. Sekadar seronok2 untuk diri sendiri dan untuk kenangan di masa akan datang. Siapa tahu, blog aku boleh membantu orang lain yang memerlukan. Alhamdulillah.

Semenjak 2 menjak nie....minat memasak aku datang semula. *cheewaaah macam la selama nie aku 'sangat' rajin...muhahahahaha.

Tiba-tiba, aku rindukan nak MASAK:
-  segala jenis roti guna breadmaker yang bertahun dalam kotak
-  puding koktail berkuah yg simple *aku dah berjaya buat last week masa mertua datang dan guess what...they like it so much....alhamdulillah
- dan macam2 lagi yang dah lama tak masak dan mencuba....

Dan macam2 berlaku sepanjang aku tinggal blog nie...
- aku dah berpindah pejabat since Mac 2014 yang lalu *new environment new experience
- aku dah bercuti ke Korea Selatan *super sejuk dan aku akan ke sana lagi...insyaAllah
- aku bercuti ke Perth, Australia *njoy view yang sangat cantik kat sana....windu seyyy nak g sana lg...

InsyaAllah, aku akan update gambar2 aku kat sana kelak...ehehehhehe

Yang benar,
Aku yang masih tiada mood nak bekerja selepas kepenatan minggu open house last week

No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...