Nuffnang

Wednesday, March 9, 2011

Drag Me To Hell...Seram gileeerrrr


Aku layan movie nie baru-baru nie. Seram giler..Confirm tengok celah-celah jari!!! Tak layan movie seram sorang-sorang kecuali waktu siang..Ehehehehe.

Ceritanya tentang girl loan officer yang didatangi oleh seorang nenek (gypsy) yang dah 2 bulan tak bayar sewa. Nenek tu merayu untuk diberi peluang. Girl nie pun jumpa boss tu, and the bos ask her to decide it. Girl ini actually sedang compete untuk mengisi jawatan Pen. Pengurus kat bank tu dengan seorang guy yang baru masuk. So, girl nie rasa dia perlu membuat keputusan yang tegas.

Dia menolak rayuan dan nenek tu merayu2 nak pegang dia..Dia secara tak sengaja menjerit panggil security..End up, nenek tu terasa dimalukan di depan ramai orang. Dan bermula episod seram apabila satu daripada butang coatnya telah dijampi...

Ending cerita, kenalah tengok sendiri kat astro. But she's dead. ;)

 nenek gypsy
butang yang dicabut..have been cursed




source : google off course..ehehehe

No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...