Nuffnang

Wednesday, September 21, 2011

Jalan Baru Menghala ke Kelantan | Jalan Baru di Lipis | Naiktaraf Jalan ke Gua Musang

Kalau balik kampung time raya, tak sah tak jem kan. Tapi demi semangat raya yang menebal, ditempuh jua walaupun berjam-jam berkubang kat jalan raya.

Kalau balik Kelantan, jem kadang-kadang mencecah 16 jam. Ikut nasib la..Kalau cuti awal, dapatlah elak jem. Mostly, jalannya kecik...makin lambat la nak sampai...yelah jalan kampung.

Ada berita gumbira (yeahhhh) kalau nak Kelantan lepas nie. Bukan sebab ada highway (bila la nak ada highway kan), tapi ada jalan 2 lane...lebar la sket......

Kebetulan balik dari sana baru-baru nie, kitaorang sempat berenti mengejut semata-mata nak tau bila la projek nie nak siap. Cepat-cepat snap gambar sebab dah nampak kete jauh kat belakang..




Projek :  PEMBANGUNAN WILAYAH EKONOMI PANTAI TIMUR (ECER)
              NAIKTARAF JALAN LALUAN 8 DARI KG. RELONG, PAHANG KE GUA MUSANG,    
              KELANTAN (FASA 1- SEGMEN 5)

Siap   :  15 APRIL 2013


Yang benar,
Kaki jalan

2 comments:

  1. ala sabo le skit lagi 2 tahun confirm siap laa project nie
    psstt... saya project engineer for this project tu pasal saya tau

    ReplyDelete
  2. Mr Charlie...a big thanks utk maklumat tu.....! ehehehe...x sabar nak lalu highway! wait patiently...

    ReplyDelete

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...