Nuffnang

Thursday, January 10, 2013

A visit to Publica, Sri Hartamas

Its a WOW!!
The moment i have waiting for to visit Publica@ Sri Hartamas.
We managed to get there around 945 am...Lots of lots of parking spaces.
I'm amazed with the deco, sculpture and design..Jom kita layan apa yang menarik disini.

Anda suka seni? ..kalau suka boleh la cuba ke sini...jakun giler aku...ehehehehehe.


Jeng-jeng-jeng....welcome to Publica





Apakah ini? Cuba tekaaa


Kerusi panjang yang penuh dgn tandatangan...

Swing chair....sesuai utk kekanak..

Sculpture kerusi agaknya..



Kerusi panjang...unik kan

Sofa untuk bersantai.....jgn membuta udah ler...

Ukiran pd kedai pakaian...suka sgt !!

Lawa kan....gile kentang ukiran kayu niee..

Pintu masuk kedai ala-ala kedai lama....unik giler...

 Selamat kot sebab banyak gile guard kat sini termasuk area parking...

Kerusi lagi...letak kat meja makan pun ok...ahahahahha

Kerusi lagi...


Bentuk apa ya..cam katak pun adaa

Kerusi geometrik

 Kerusi geometri

Hiasan dan tempat berehat


Salah satu meja makan kat restoran kat sini..ehehehehe..cam main bwh pokok jer.

Kerusi ala-ala rak buku...ahahahaha...jakun akun

Kerusi dan mainan kanak2

Aku berjaya duduk dengan perasaan was-was dan guest what..kukuh beb...
aku tak kejatuhan pung...ehehehhe


Selain itu, apa yang menariknya.....ada beberapa pmeran gambar...mostly kat morocco or maghribi...
gambar lebih berunsur kemanusiaan...

dan juga Art flea market...masa aku sampai nie ramai tak sampai lagi..

Pameran gambar lagi..



Ini kedai makan...nama kedai Journal...unik kedai nie...

Art yang terdapat atas kerusi panjang

Welcoming rak buku di kedai makan Journal


Yang benar,
Art foot :)


No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...