Nuffnang

Wednesday, January 16, 2013

Bye-bye M.E.R.L.I.N

Akhirnya Isnin yang berlalu, Merlin Season 5 dah tamat....
Uhuhuhuks (cedihhhh nieee).

Aku memang peminat Merlin sejak di zaman kecilnya lagi.
Time tu Merlin ala-ala dungu...

Sejak 5 tahun yang lalu, drama bersiri Merlin wajib aku tonton..kalau terlepas..
confirm aku nunggu kat Channel Diva (702)..Astro kan kejenya ngulang tayang ajer...
Kadang-kadang aku msg adik aku kat kampung untuk ingatkan dia ttg Merlin...
Hahahahaha.

Ending Merlin ? Aku dah cuba google kat wikipedia awal-awal lagi..
Tak saboo ohh nk tunggu ending cite nie..kena la cari hint sket..

Tapi................ending seakan tak der lagi Season 6....
Uwaaaaaaaaaaaaaaa....sedih sgt...
I'm a big fan of Merlin.

Merlin muncul setelah magik yang hilang disebabkan Morgana telah berjaya
diperolehi. Semua askar Morgana mampusss...ekekee

Mordred berjaya menghunuskan pedang yang ditempa dengan nafas naga...
Akibatnya Arthur cedera parah dan mati...


 Merlin di zaman moden, mungkin masih menanti kemunculan raja a.k.a
sahabatnya Arthur Pendragon. Mengikut Kilgharrah..kematian Arthur telah ditakdirkan
namun Arthur akan muncul semula semasa Albion dan menjadi raja yang hebat.

Truly sad dan touch,
We want MERLIN SEASON 6...

5 comments:

  1. Merlin season 6 takda sbb ni meamng seasin last. But maybe ada spin offs. Tapi dlam perbicangan lagi. Tapi Arthur takda dlam spin offs tu

    ReplyDelete
  2. Merlin season 6 takda sbb ni meamng seasin last. But maybe ada spin offs. Tapi dlam perbicangan lagi. Tapi Arthur takda dlam spin offs tu

    ReplyDelete
  3. kann betul tu aku pun sedeyy...tetiba jiwa rasa KOSONG!!..terus aku blurrr...cmni pengujungnyerr...oh tidakkk...seriously dunia sepi seketika...bayangkan kita dah setia ngan merlin sejak 4 tahun lepas tetiba jer..HABIS!! dah ler sadis pulak tu...not the heppy ending like usual citer2 lain...:-(((((

    ReplyDelete
  4. kann betul tu aku pun sedeyy...tetiba jiwa rasa KOSONG!!..terus aku blurrr...cmni pengujungnyerr...oh tidakkk...seriously dunia sepi seketika...bayangkan kita dah setia ngan merlin sejak 4 tahun lepas tetiba jer..HABIS!! dah ler sadis pulak tu...not the heppy ending like usual citer2 lain...:-(((((

    ReplyDelete
  5. setujuuuuu...huhuhuhuhu...rasa lost tanpa merlin/arthur...ekekekekeke...btw, hasil google ..kontrak merlin hanya 5 tahun...kalau season 6 nk kuar pun..perlu sign kontrak baru....hopefully akan ada kontrak baru...I MISS THEM...TRULLY :(

    ReplyDelete

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...