Nuffnang

Thursday, July 7, 2011

Mee Bandung dan Koey Teow Kungfu...best ever@Restoran Baser

Tiba-tiba teringat menu nie.....Koey Teow Kungfu kegemaran aku dan adikku...susah nak jumpa sesedap ini.

Selain tu, nasi ayam goreng dan nasi ayam juga sangat sedap..Sedap sebab kena denagn seleraku walaupun aku bukan orang Johor. Tapi sangat suka makanan Johor cam tahu bakar, sambal tempe, soto, bubur nasi berlauk. Tiba2 jer teringat soto kat gerai Taman Sri Skudai..sedapnyeee..Tempe goreng kat cafe UTM Skudai pun sedap...Tapi tahun lepas ke sana dah tak der tempe sedap tu...:(

Lokasi : Restoran Baser, 32, Jalan 5/1, Bandar Puteri Puchong, 47100 Puchong
Tel : 03 – 8060 4124 (boleh call sebelum smpai dan rsvd table n order foods)

terliuqqqq....


No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...