Nuffnang

Wednesday, September 25, 2013

Halal Fiesta Malaysia (HALFEST 2013) - Ekspo Halal Pengguna Terbesar di Malaysia

Yeayyyyy
Yeaaayyyyyyyyyyyy
Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Aku gembira bila dapat berita entry ini. Tahun nie semasa bulan April 2013, aku tak sempat nak ke MIHAS 2013 yang berlangsung di KLCC. Time tu poket sedikit kering. Aku cuma berharap untuk hadir pada tahun depan sahaja.

Tahun lepas, aku hadir Halfest kat PWTC...cer klik
http://seraiputih.blogspot.com/2012/10/corat-coret-halfest-2012-di-pwtc.html

Tahun sebelum tu, aku hadir kat MATRADE
http://seraiputih.blogspot.com/2011/03/mihas-2011-is-around-cornerwohoooo.html

Nampak tak aku sangat suka datang ke MIHAS or HALAL FEST...untung berbaloi2...bukan sahaja dapat beli barang promo dengan harga yang murah tapi yang paling penting dapat MAKAN....alaa, aku rasa sket2 jer...bukan melahap pun!


Kali ini Halal Fiesta Malaysia (HALFEST 2013) aku insyaAllah boleh hadir.


Untuk program acara, klik di sini. http://www.halfest.com.my/maklumat-am/program-acara.html. Ada selebriti seperti Siti Nurhaliza, Soo Wincci, Marsha Milan, Datuk Chef Wan dan  Jaafar Onn.



Perkhidmatan Porter juga disediakan...wahhh hebat http://www.halfest.com.my/img/porter2013.gif

Untuk semak syarikat yang join Halfest2013, klik sini http://halfest.com.my/muat-turun/2013/peserta-halfest2013.pdf

Yang penting bersedia dengan bagpack + air mineral + flat shoes + tisu...sebab orang sangat ramai

  • bagpack - letak barang dalam bag, kang tertinggal kalau banyak sangat plastic
  • air mineral - jimat duit daripada beli air kat sana
  • flat shoues- merehatkan kaki yang banyak merayap
  • tisu - lap peluh + tisu tandas (tisu tandas kan cepat habis)...ahahaha

Tak sabarnye nak p sekali kali ini.....

Tahniah kepada CIMB ISLAMIC, HDC, JAKIM, MARA, RTM, MOA, PPIM.


7 DAYS TO GO...TICK TOCK


Yang benar,
Aku mencari olive oil, ubat gigi dan makanan lain di Halfest 2013

No comments:

Post a Comment

FOSSIL PRELOVED FOR SALE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Anda mempunyai koleksi handbag fossil dan ingin menjualnya? Emelkan kepada saya myghibli@gmail.com ...